jag ska donera mina organ!

Tack för din anmälan

Du har anmält följande:

 Jag donerar mina organ och vävnader efter min död för transplantation och annat medicinskt ändamål.


19890726-XXXX
Carolina Wikbro Carlén


Uppgifterna kommer nu att läggas in i Donationsregistret, och du får inom ca tre veckor ett bekräftelsebrev där du kan kontrollera att uppgifterna är korrekta. Bekräftelsen skickas till din folkbokföringsadress.

Om uppgifterna är korrekta behöver du inte göra mer. Om något är fel måste du inom tre veckor skicka in rättelse för att registret skall vara korrekt.

Om du också vill ha ett kort att ha i plånboken (inte nödvändigt, registret är alltid nåbart för sjukvården) finns sådana i en broschyr som finns på apoteken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag läste ett inlägg idag, på en blogg, o efter det inlägget var beslutet fattat. Jag har skrivit upp mig för att donera mina organ, vävnader, plasma, blod. Ja i princip får dom ta vad dom vill när jag har dött, så länge jag ser någolunda respektabel utifall jag skulle ha öppen kista. Annars får dom ta vad som krävs för att kunna rädda andra människors liv.

Det här känns riktigt bra, nu ska jag bara anmäla mig till ge-blod-grejen också. Jag har ju väntat länge på att få ge blod, o eftersom jag piercade mig förrut, så fick jag inte det. Men nu är det dags! Ska anmäla mig det första jag gör imorrn bitti! Godnatt allihopa! :)

puss puss//en lycklig caro<3

2 kommentarer
malin

du e så duktig så caroluttan :)

caro

wiiiee! :D det måste du också göra :) o så går vi o ger blod tillsammans :) <3