lugn och skön hemmakväll...

Njaa, så gick det ju inte riktigt till! Jag och Owe hade liksom planerat hela dagen att vi skulle ta en cider, prata med lite folk och sen knalla hem var för sig och sen lägga sig på soffan, äta choklad, lyssna på musik, kika på tv och läsa en massa bra böcker! Så var planerna och jag var urtaggad inför detta!
Men njaa, det blev ju inte riktigt så! Först kom Abasee-killarna vid 4 och jag satt fortfarande och arbetade, kände mig som världens nörd medan alla runt omkring mig satt och drack medan jag arbetade för glatta livet! Men men, lite beröm borde man ju få för hårt slit på fredag!

Sen började partajandet, el folk började dricka mer och mer, och jag gamade sesamkakor! Kvällen flöt på och folk drack mer och mer! Fler människor kom in i lokalen och det var trevligt! Väldigt spännande att se när ens kollegor inte var helt nyktra! Hahaha! Jag hann med en rad olika diskussioner med väldigt många människor! Allt från prästskap till Burlesker!
Riktig lyckad kväll måste jag säga! Meningen var ju att jag Owe och Robin först skulle kila hem tidigt, sen efter några cider skulle vi ut och partaja! Men jag bangade på allt och åkte hem istället :) tänkte åka ut till älsklingen, var välkommen om jag hade med mig en Cheezcruncherz, men jag visste inte riktigt var jag skulle få tag på det tolv en fredagkväll! Så vi sköt upp vår lilla myskväll! :)<3 saknar dig som satan hjärtat<3

Kvällens bästa: Jag fick tjuvläsa Dita Von Teese Burleskbok som nysläppts på svenska!
Kvällens sämsta: Mannen som ville omvandla mina socialistiska åsikter till borgarsvinens sida!


puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
josefine

haha ja planerna ändrades du! men det var mycket trevligt med fredagsöl på kontoret kl 16-23 :)



och ikväll blir det fest. ja ojojo. vad trevligt! vi ses ute i dimman gumman! kram från owe

caro

haha japp det var mycket trevliga timmar och roliga människor! :)



ojoj ikväll blir det kalajs!! :D



in i dimman, utan ficklampor! ;)



kramar!!