lunch med lillasyster!

Måste springa, lovade lillasyster att jag skulle vara på hennes jobb vid ett, och jag som inte ens hittar dit och är utan mobil! Men det där löser sig alltid!
Har precis skickat iväg ett långt långt mail till min andra halva och berätta om det senaste! Saknar henne redan så otroligt mycket, helt stört att man kan sakna någon så mycket efter bara en vecka, men det är så, en del av mig är bortrest! Men kommer snart tillbaka, bara 9veckor kvar nu!!<3

Har lyckats städa och plocka undan massa påsar och saker som låg utspritt över hela mitt rum, så nu ser det nästan snyggt ut. Det är bara högarna med böcker kvar, jag vet inte vart jag ska få plats med allt. Och mina nuvarande bokhyllor är så överfyllda att det skrämmer mig! Jag förstår att folk blir lite chockade när dom kommer in o möts av alla böcker, och jag jämt måste svara på frågan - Har du läst alla?! :O Och det har jag ju faktiskt, + några hundra till! Ska lägga in en bild på alla böcker sen, så att ni får en bild över hur många det är :)

Dagens outfit, nej jag tänker inte ta någon töntig bild med lilla-my-tofs, med ögonen vända mot backen o tro att jag är asball, för det är jag inte, o jag kommer heller aldrig bli någon "Fashionista", men det jag iaf ville säga med detta var att jag inviger idag hösten med att ha stövlar på mig! Till detta en beige stor kofta med stora knappar, leggings o gråa knästrumpor! Ni får använda er söta fantasi istället för en bild :)

Nu måste jag iväg till lillasyster som väntar! Sen ska jag kika på lite grejer i stan innan jag ska hem till älsklingen ikväll! Det blir filmkväll o sen en heldag imorgon, som jag har längtat! Har redan lagt fram lite grejer som ska med till honom, men mer om det senare!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer