me vs sexiga underkläder!

Det var en av de sakerna jag köpte när jag var ute o shoppade med Naddi i söndags - ett riktigt snyggt underklädessätt i svart spets o rosa söta detaljer, med snörningar o rosetter. Det var bh, två sorters trosor (för variation) och strumpebandshållare! Tanken bakom det hela var att jag skulle överraska älsklingen med lite snygga undies, lite för att fira 1 månad i förskott samt 26 månader som Simba o Nala som vi firade den 26, two-in-one!

Jag tog en lång varm dusch, sprayade, knådade o kände mig riktigt piffig. Trosor o bh gled snabbt på, svarta stayups på o sen till den sista detaljen, knäppa fast stayupsen i de små dinglande hållarna! Det var fyra totalt, två fram och två bak. Dom fram gick jättebra, den första på baksidan gick också bra, men det var lite väl krångligt.
Men när det kom till den sista lilla jäkeln, jag trodde jag skulle få ett hysteriskt anfall. Samtidigt som man knappt kan röra sig pga de andra tre som spände åt, så kunde jag inte röra mig för häftigt med risken att dom skulle ploppa upp. Samtidigt som det var rent omöjligt att hitta en ställning så jag kunde nå det sista spännet på baksidan av låret. Värmen steg, jag försökte andas långsamt för att inte börja paniksvettas, ville ju inte svettas ner mina nya undies!
Det gick fem min, det gick 10. Efter en kvart var jag arg, dösvettig o gråtfärdig av all ansträngning. Vid ett flertal tillfällen tänkte jag riva sönder allt, men det sved lite med tanke på hur snyggt det var.
Mitt i all panik, fick jag för mig att jag skulle ropa på mamma o be om hjälp. Jag vet inte hur den tanken kunde slå mig, vad skulle jag säga?! : Ehh Mamma, kan du hjälpa mig o fästa mina strumpeband? Jag tänkte vara lite spontan o sexig! Btw jag sover hos Ludde ikväll?!
Med risken om att kvinnan skulle falla ner i hjärtattack undvek jag den situationen. Det var som taget ur Bridget Jones, helt panikartat, klumpigt, stressat och allmänt kaos. Vem fan kom på den dumma ideen att göra världens minsta spännen? Det är ju nästintill omöjligt att ta på sig helvetesskapet! Till slut gav jag upp o lät det fjärde spännet hänga fritt. Och jag var redo!ps. kära älsklingar, om ni någon gång ska överraska er sötnos, säg till mig innan så hjälper jag er gärna. Så slipper ni göra det själva, för det går i princip inte! :)

Omdömet av älskling: inga snuskiga detaljer då min mor funderar på att börja läsa här! Men så mycket kan jag säga, att jag ska köpa ett likadant sett i vitt o svart... ;)

puss puss//en lycklig caro<3