om gårdagen...

Vaknade för tidigt imorrse och trodde att huset skulle välta av en orkan, medan syrran snarkade sött bredvid mig. Vi var hemma relativt tidigt runt halv tre och jag mådde faktiskt bra, förutom att jag var så jävla trött. Promenaden från klubben hem var dock bland det värsta jag varit med om, ska aldrig, aldrig ha pumps på mig ute igen, om jag ens går ut igen! Så vidrigt smärtsamt att det inte är värt det. Sen blev det inte bättre av att jag kom på den smarta iden att ta av sig pumpsen vid pocketshop och vandra barfota. Tanken var att svalka lite lätt, men fötterna domnade istället av medan vi fick skutta mellan glasskärvorna! + att när vi kom fram till porten så var hela marken, portdörren och knapparna nermojsade med makaroner, sallad, varmkorv och youghurt!
- Vem fan kommer på tanken att göra något sånt? Jag kanske har gjort dumma saker på fyllan som att krossa glas och plockat blommor ur rabatter! Men att kasta mat sådär, njaa, då krävs det få hjärnceller men mycket fantasi!

Har tillbringat hela dagen hemma hos Lillasyster på hennes soffa, riktigt mysigt och skönt att bara få dega och inte bry sig om någonting! Fler sådana kvällar och helger framöver för min del! tack för en mysig och perfekt slappdag sötis! :)


ps. jag varken orkar eller vill kasta skit tillbaka. Om ni vill vara sura på mig så är det lugnt, men jag blir sur och tycker det är en aning respektlöst att komma försent till ett födelsedagsfirande.
Att jag kommer försent, det vet jag att jag gör. Min anledning, jag har ett heltidsjobb där jag slutar 17, då är det liksom ingen bra tajming att träffas i stan för en fika klockan 16 för mig!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer