sexualupplysare och bokälskare

onsdag.

Publicerad 2008-10-29 11:07:03 i

Jag är totalspeedad! Drack först två koppar starkt kaffe innan jobbet, o sen en stor latte (som jag gjorde från scratch alldeles själv) o nu sitter jag på mammas kontor, och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag har hur mycket energi som helst o är helt speedad över att jag har ett jobb. Det spelar ingen roll att klockan ringde 05.55 o jag väckte älsklingen med frukost på sängen fast jag var lika pigg som en limpa, nu är jag pigg!

Försöker få tag på Lillasyster o Syrran, men ingen av dom behagar att svara. Har ett svagt minne av att syster arbetar till 14.00, o att lillasyster förmodligen ligger o sover. Men jag inget att göra, ska försöka läsa lite o inte störa mamma för mycket när hon arbetar.

Jag vill shoppa, eller mest bara gå runt o spankulera lite. Är väldigt sugen på att spana in Twilfits rea,o se vad jag ska skriva på min önskelista till Tomten/Älskling :) Samt spana in lite i förväg vad jag ska köpa på klubbkvällarna hos Make Up Store, då får man ju 20% rabatt också.

Ohh jag är så glad, och jag kan inte sitta stilla o jag är så lycklig :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela