owe, my beloved!

Hittade en liten mapp med lite gamla sommarbilder idag när jag letade efter lite dokument. Det är från när vi var på Terrassen, sommaren började svika oss och människorna var trevliga. Vi smuglade in vår egen dricka som vi drack ur Terrassens egna glas, Ellen önskade en låt men blev dissad av djn, natten var ung och den tillhörde oss!

På bilden har vi bara jobbat tillsammans i lite mer än en vecka, o redan då var det vi som var Kulturens Vingar och Litteraturens Väktare! (eller möjligtvis tvärtom)
Jag vet redan nu att jag kommer sakna dig, först när du är i Australien, och sen när du är hemma i Järvsö, för att sen lämna landet igen o flytta över till grannarna. Jag kommer sakna dig!<3




puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
josefine

åh jag kommer sakna dej megamycket också! vi har liksom umgåtts 8-17 måndag till fredag de senaste två månaderna. det är en jäkla massa tid. det är vi som är kunskapens vingar även i fortsättningen.



hur som helst är jag jätteglad att vi har träffats, och jag vet att vi kommer att hålla kontakten. och sen får du och ludde komma hit i vinter och åka skidor. Jaaaa! också ses vi ju förhoppningsvis på fredag! puss från owe <3