paus från omvärlden!

Jag köpte ny mobil i onsdags, en riktigt söt silvervit sak från ericsson. Har ännu inte öppnat paketet utan allt ligger fortfarande nerpackat. Ska kirra allt sånt där i eftermiddag tänkte jag. Men det blev även så att jag köpte till ett abonnemang, vilket tydligen innebär att det kan ta upp till tre dagar innan kontantkortet ställer om sig till ett abonnemang. Något som min mobil tydligen råkat ut för, så för tillfället har jag ingen form av teckning varken ut eller in! Så just nu är det väll bara att vänta tills det går över, och ordnar sig.
Men det känns ganska oroande, eftersom det titt som tätt dyker upp en liten textruta där det står "Registrering av SIM-kort misslyckades"!

Vad gör man åt det?! Jag kan verkligen ingenting om tekniska saker och jag är helt lost! Menar dom att dom försökte göra omvandligen, men att det inte gick eller vad är det som sker? Måste se till att ringa någon form av upplysning, men det känns ganska värdelöst att sitta i en kvarts telefonkö på lunchen som varar en timme...

Jag känner mig lite utanför världen, och det har bara gått ca 4h sen det började. Kära gode gud, gör så att det går fort och så att jag kommer tillbaka till omvärlden snart!!

puss puss//en lycklig caro<3



 

0 kommentarer