sexualupplysare och bokälskare

Pink sugar<3

Publicerad 2008-10-18 18:09:06 i

Dopet var jättefint och barnet sockersött! Trevligt att träffa alla i släkten och det var skönt att inte en enda kotte frågade om vad jag gör nu för tiden! Vad svarar man på det?! - "Ehh jag hade ett helttidsjobb, men jag var för dålig, så jag sa upp mig o nu gör jag ingenting medan jag toksöker nya jobb!" Känns inte direkt som en hit! Så pjuuh att alla i släkten är mer intresserade av att äta än att umgås :)

Efter dopet åkte jag o Syster ut till Farsta där vi mötte upp Nicole efter ett tag. Jag spontan-shoppade en ny parfym, avb någon anledning tyckte jag att jag var värd den! + att den var felmärkt och därmed 70kr billigare + att jag fick en liten burk med hudlotion i samma smak. Parfymen heter Pink Sugar och doftar ljuvligt! Blandning av sockervadd och nybakta vaniljbullar! Gissa vem som kommer lukta godast i höst?!
Jag har även köpt en jättesöt pyjamas, vitt linne med små ljusrosa-rutiga shorts till! Samt ett par vita stickade knästrumpor! Dagens tema blev vitt och ljusrosa :)

Ett litet tips, nu när det är kris o kaos vad det gäller ekonomin, passa på att shoppa! Alla butiker har panikrea och säljer ut varor! Så passa på att fynda! ;)


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela