status: arbetslös!

Jahaja, nu har jag varit utan jobb i lite mer än en och halv dag, och jag är redan rastlös! Jag har egentligen tusen saker jag skulle kunna roa mig med, men ångesten o paniken över att jag inte har ett jobb har redan rotat sig i min mage! + att det är så mycket saker som jag vill göra och hitta på, och till det behövs det pengar! + att nu har jag råkat avslöja för älsklingen vad han ska få i julklapp, och till det behövs det pengar! + att jag kommer bli galen av att inte göra något! Känner mig redan som en liten samhällsbörda, o det har gått en dag, o jag går inte ens på bidrag, el jag är inte ens i närheten av att göra det heller! Men tanken av att andra människor i min situation gör det, gör så att pressen ökar lite mer.

Nu är jag så rastlös att jag inte vet vart jag ska börja på min lista, har dessutom precis varit inne på min gamla jobbsida, o lagt märke till vilka som fått mina blivande kunder! Och jag hoppas verkligen att dom placerat ut dom rättvist, för det jag såg gjorde mig inte glad! =/

Men nu ska jag söka alla lämpliga jobb jag hittar på ams medan jag gör klart det sista på gamla jobbet! Ohh vad jag kan roa mig! Fast det här med nytt jobb kommer gå fort, jag är så illa tvungen, kvinnan kom hem nyss och utnämde mig till "Lilla pigan", så jag är utnämd matansvarig tills vidare!

puss puss// en lycklig caro<3
0 kommentarer