Stay-ups eller inte?

Jag planerar att köpa lite presenter till mig framöver, eftersom jag är väldigt mycket värd det. Först ska det bli en tröja från Cubus. Samt en massa fina underkläder från Twilfit! + att jag ska ta med Älsklingen så ska han få vara med och välja lite grejer! Fick mitt medlemskort häromdagen, och det kommer användas flitigt i helgen! Just nu har dom ett erbjudande ta 3 betala för 2 på alla deras strumpor. Och nu tänker ju inte jag på några pastelliga små fotstrumpor.

Utan jag är mer inne på Stayups i olika färger och mönster! Riktigt snyggt och sexigt med matchande strumpeband! Funkar både under klänning och kjol, och man känner sig lite extra snygg! Dock kanske det blir lite för porrigt om man låter något skymta fram... Speciellt på restauranger och middagar som inkluderar andra människor än sin älskade! Då kan det kanske bli en aningens genant... Tänker på släktmiddagar, jobbmöten och andra vuxna saker!

Men om det är en middag el dylikt med bara pojkvännen/flickvännen vore det väldigt porrigt och hett om man lät lite skymta fram sådär under kjolen. Garanterat en eggande effekt! Samt att det ger en liten inflik om vad som kan komma att hända! Eller snarare ett smakprov om vad den andre personen kommer att få se och förhoppningsvis slita av på ett väldigt porrigt sätt innan kvällen är slut!

Nu är det bara att bestämma sig för vilka jag ska köpa! Vilken färg, material, utseende och allt! Finns ju hur mycket som helst att välja mellan! Iofs så har jag ju älsklingen med mig, han röst kommer nog räknas lite tyngre med tanke på att det är han som kommer slita av dom... ;)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer