tantpoäng istället för vuxenpoäng!

Ringde min kära syster och berättade om dagens fynd! Istället för att hylla detta mogna inköp och gratulera till stans snyggaste godisskål, så ansåg hon att det var jag och Tanterna som nu hörde ihop!
Så mycket vuxenpoäng var det att köpa en snygg designskål, nej nej då hamnar man i den äldre generations liga istället för den vuxna och lite världsvana ligan som köper porslin importerat ända från Finland...
Jaja, snygg är den iaf och jag fick en fin tygkasse till som jag imorrn ska prova att ha som väska till jobbet. Känner på mig att jag kommer känna mig som en fejk-indie redan innan jag nått tuben.

Åse, verkar vara en av Rudbergs bästa böcker, jag är redan helt fast vid den och ska läsa tills jag somnar ikväll. Vilket lär vara i ca 7 min till. Om någon är sugen på att läsa någon av hennes böcker så säg till, jag har alla hennes! Perfekta chicklittböckerna som utspelar sig i de lite finare miljöerna. Enkelt, lättsmält och man blir road samtidigt som man låter hjärnan vila!
+ nu när jag tänker efter så hamnar jag ännu mer i tanternas grupp med tanke på den litteratur jag läser. Ett exempel är just Åse, som är ren tantsnusk, kioskböcker i modern tappning!

Jag börjar mer och mer se ett samband i mina val här i livet... Jag bara undrar hur lång tid det tar innan jag övergår helt från Caro 19 till Agda 95. Just nu lyckas jag iaf hitta någon form av balans mellan dessa två åldersgrupper. Men som ni ser så poppar dessa små tantgrejer upp lite här och var i vardagen!




En väldigt begåvad kvinna som jag beundrar starkt - Denise Rudberg


puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Ida

Denise är en av min favoritförfattare, hon skriver underbara chicklitts. Me looove <3

caro

Men visst är hon helt underbar!! Har du läst hennes nya?! :D Sjukt bra, har snart läst ut den! :D

me looove to<3