Tips på vardagsromantik!

Här kommer mina allra bästa tips på vardagsromantik, något som många par tyvärr är ganska dåliga på. Så läs, fin inspiration och gör om det så att det passar just er! Något som är synd när det kommer till relationer är att man just struntar i vardagen, eller man snarare bara fokuserar på större händelser, och på så sätt lätt tappar bort varandra alla andra dagar, något som man absolut inte får göra!
Det viktigaste med detta är att det inte ska vara komplicerat, krystat eller superavancerat! Meningen med just vardagsromantik är det ska vara enkelt, men dock så uppskattat och mysigt!

Så här kommer mina bästa tips :)

  1. Överraska din sötis! Gör en fin middag mitt i veckan, gör iordning ett bad eller något annat som du vet att din älskling kommer att uppskatta!
  2. Ge varandra komplimanger! Säg något fint, något du uppskattar hos den andra,och säg det när du verkligen menar det och när det är som mest oväntat, det är då det värmer som allra mest!
  3. Planera en dag bara för er två! Det behöver inte vara något superavancerat, utan kan vara allt från en lugn slappdag hemma med film o godis till en tvåtimmars promenad längs Djurgården. Huvudsaken är att det är något ni två gör, tillsammans! Stäng av omvärlden och var själva, dvs lämna mobiler avstängda!
  4. Frukost på sängen! Någon som kan tänka sig en bättre start på dagen än att vakna av att frukosten är tillagad och färdig att ätas tillsammans med sin älskling?
  5. Lägg små söta lappar där du vet att älskligen kommer att hitta dom! Det kan vara allt från en post-it på mjölkpaketet till den klassiska lappen i fickan! Enkelt och väldigt uppskattat!
  6. Visa ömhet och kärlek! Se det som en form av förspel, men att det inte alltid behöver leda till just sex! Utan du ska snarare pussa, smeka, krama och visa ömhet mot din älskling!
  7. Ta inte varandra för givet! Vilket är något som man tyvärr ofta gör, vilket man aldrig ska göra! Visa istället hur lyckligt lottad du är som får vara med just denna person!
  8. Ha ett långt förspel! Nu behöver det inte just vara ett Kama Sutra-maraton på tre timmar en vanlig tisdagkväll som man satsar på! Men ett förspel som varar längre än 20min är mer uppskattat hos båda än vad man kan tro! (kommer komma mer info om just de där 20min sen ;))
  9. Gör något nytt tillsammans! Prova att göra något tillsammans, som ni aldrig tidigare gjort. Kan vara allt från ta en joggingtur till att baka bullar! På så sätt kommer ni lära känna varandra mer och upptäcka nya sidor hos varandra!
  10. Uppskatta varandra! Enklaste saken att säga, men kanske svåraste saken att göra? Prata, visa och skriv vad ni känner för varandra! Ös ömhet, kärlek, känslor och endorfiner över varandra!

Sådär mina små turturdovor, det vara mina allra bästa vardagsromantikstips! Nästa inlägg på detta ämne kommer att handla om sex, och mina bästa tips om ett  helt annat ämne! ;) mest riktat åt tjejer dock!

puss puss//en lycklig caro<3
3 kommentarer
Anonym

taaaack babe<3 :D känns bra faktiskt!!

okej .. ngt annat på g?

saknar dig ju!

Nadira

Skulle jag haft pojkvän, så hade dessa tips varit helt underbara :D



Får väl nöja mig med att överraska mig själv än så länge ;D

caro

tack tack, är faktiskt nöjd med dom!

Jag kan överraska dig också! :D <3