var snäll mot någon idag!

Det blev riktigt trevligt igår, den där koppen med choklad piggade verkligen upp. Har kommit fram till att det är löjligt enkelt att pigga upp mig eller att göra mig glad. Ge mig en kopp choklad och min vecka är gjord, en puss från älskling kan göra min kväll! Fast då vill jag ju iofs ha mer pussar vilket oftast resulterar i att jag stör lite i hans spelande, men det där brukar gå att kompromissa! Men iaf, egentligen är det ju inte så mycket som krävs för att man ska göra en annan människa glad, så varför gör man det inte oftare?!
Undrar vad jag kan göra för snällt idag? Jag kan började med att bjuda Owe på en kokosboll på lunchen, det borde nog pigga upp lite om jag känner henne rätt :)
Sen kan jag hjälpa till och städa lite hemma kanske, eller iaf plocka lite här och där!
Sen ska jag överraska älsklingen med en liten present! Och inget piggar väll upp så mycket som just överraskningar, och sen att det är en present gör ju det hela bara ännu bättre!

Jag tror jag ska ge mig själv ett litet oktober-löfte, det är så långt till nyår, så då känns det bättre att börja på direkten! Jag ska bli snällare mot allmänheten! Nu menar jag inte att jag ska bli en liten jävla ängel, för sånt tror jag inte på! Jag försökte bl.a vara snäll på tuben här om dagen, struntade i att ta en plats och tänkte att någon liten trött tant kunde få platsen, fast det slutade med att en liten halvkärring tog platsen istället! Så mycket nytta var det att försöka vara snäll på tuben!

Men jag tänkte att jag kan ju börja med att vara snäll mot dom i min närhet! Lite extra snäll mot älsklingen, mot La familia, tjejerna och alla andra sötisar i min närhet! Fast jag kan börja med att säga att det lär ju inte bli värsta stora grejerna, men en liten grej där och där kommer det nog bli!
Känner mig redan på bättre humör och tror det här är en av mina mest lyckade små ideér! Ska börja göra en liten lista på direkten över saker jag ska göra för att pigga upp sötisarna :)


ps. synd att jag inte tror på karma, för satan i min lilla låda vad jag hade fått bra karma efter den här iden!


puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer