världens tråkigaste människa?

Det är nog jag, eller jag utser mig själv! Det här jobbet har verkligen dödat mig! Jag är helt slut om kvällarna, död och vill bara äta och sen sova sova sova!
Igår var jag hemma hos älsklingen, hade köpt med mig sushi som jag åt tillsammans med hela familjen som tittade och frågade om massa saker, så söta! Ska bjuda marianne på sushi någon dag :) (om jag får för älskligen dvs)

Sen var meningen att jag skulle krypa ner i sängen, vila och läsa min bok medan jag bara tog det lugnt, medan älsklingen skulle spela lite, efter det skulle vi se någon trevlig film innan vi somnade - en riktigt toppenkväll med andra ord! Vilket självklart slutade med att jag somnade efter 10min, tror klockan inte ens slagit 20.30 och jag sov som en liten gris. Vaknade till liv då och då när älsklingen pratade med mig, har ett svagt minne av att han satte på The Arks "It takes a fool to remain sain" för att pigga upp mig lite<3 sötaste någonsin<3 :) men tyvärr funkade det inte så bra..

Jag inbillar mig själv att jag blev så trött efter mina gymnstiska övningar jag utförde på golvet, orkade 11 armhävningar, 50 bäckenbottenövningar (väldigt bra övning för tjejer som vill få bättre och starkare orgasm, mer tips kommer senare), 50 tålyft och 50 rumpknip! Kände mig väldigt stark efter dessa övningar, förmodligen därför jag däckade innan 21...

Sen vet jag att han försökte prata med mig vid 22 och sen vid 23 och sen slutligen vid 00 och då hade han sett filmen själv medan jag inte gick att väcka... Minns att jag verkligen försökte vakna och be om ursäkt för att jag var så trött, men det slutade ändå alltid med att jag somnade i mina egna meningar!
Nu är det jag som ska börja ta hand om mig lite mer, dvs inte jobba som ett as och sen göra saker varje dag tills jag stupar, utan ta det lite mer lugnt, får se hur det går med det.

Denna helg kommer iaf bli helt underbar, ska bara träffa mysiga och trevliga människor, och ta det lugnt till 100%! Jag har inte en enda grej på agendan som förknippas med stress! Ska bli så skönt!!

ps. jag saknar din närhet, älskar dig<3

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer