Vilse i förorterna

Skulle som jag nämnde tidigare till Sanna o äta lunch, jag skulle vara där klockan 1, men jag var inte framme förrän mer än en timme senare! Jag gick vilse, och gick omkring i säkert mer än 30min, och alla jag frågade sa olika sätt att gå. Till sist träffade jag en liten farbror, som visade mig vägen, o sa att det var bara 100m att gå längs sen stig! 10min senare längs motorvägen såg jag äntligen den stora parkeringen och jag hade hittat!

Framme hos Sanna fick jag en liten visning på alla blommor o sen gick vi direkt o kekade mat, på donken. Vet inte när jag åt det senast, försöker undvika det, men det är ju så gott!
Vi hann även med att gå igenom en stor fyndbutik där jag ska inhandla massa saker till lägenheten! Jag köpte en burk honung med vax i, en serie shotglas med snygga tjejer i svart på och lite godis till ikväll!
Sen gick vi till bauhaus o kikade på deras köttätande växter! Så små, o så söta! En sån liten söt sak önskar jag mig! Man kan känna när den sluter sig kring ens finger, så mysig o söt! :)

Utöver det hann jag även med att gå igenom Skärholmens centrum, som en gång i tiden var som mitt andra hem. Hittade till min stora glädje två coctailklänningar, så sjukt snygga! Köper dom tillsammans med syster, så nu har vi en röd, lila, mörkblå o svart! Så snygga o chicka! Nu väntar jag bara på en inbjudan till någon fin middag med coctails så att jag får ha någon av mina fina klänningar! Bild på dessa underverk kommer upp senare idag!
Hittade även en skitsnygg tshirt i vitt med en svart bild av Catwomen på! Riktigt snygg!

Stötte även på min forna arbetskamrat Robin, som stod och letade efter en butik, som jag självklart inte kunde hitta till! Vi pratade ett tag o jag lovade att dyka upp på nästa fredagsöl!

Nu ska jag göra lite småsaker, ta en dusch o sen laga middag till mig o moder. Sen är det myskväll hemma hos älskling senare ikväll<3

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer