Whitney vann!!

Som notan på riset för denna underbara egokväll så har jag precis sett finalen av Top Model, blev alldeles till mig när jag insåg att finalen var på g att jag bestämde mig för att fira med Fossil Fuel, en mina solklara favoriter från Ben&Jerrys!
Riktigt spännade final blev det, fast det enligt mig varit solklart från första avsnittet gällande vem vinnaren skulle bli! Dom tre som var kvar i slutet, det var ju givet vem som skulle vinna! Det var en vandrande pinne som alltid tjata om hur tufft hon hade haft det, en tjej som såg ut som en missbildad älva med felfärgat hår, och sen till sist - världens i särklass snyggaste tjej!
Jag föll direkt för denna underbara varelse efter en minut! Och hon vann! Jag pratar självklart om Whitney! Den snyggaste och coolaste tjejen som någonsin varit med i Top Model, och då menar jag genom alla 10 säsongerna!
Hon var bara helt bäst från början till slut! Sen att hon är +size är ett extra stort plus med tanke på hur skeva i huvudet amerikanerna är! Jag kanske är blåögd, men jag tror stenhårt på att den här omgången kan ändra synen på många i det där landet, + många andra länder runt om i världen!

Size 0 är inte och kommer aldrig bli snyggt! Hur snyggt på en skala är det att titta på en människa som påminner om en omatad fågelunge och som ser ut att falla sönder bara man blåser lite på den?! Nej, en missbildad människosyn är vad dessa ideal skapar!
Så tack gode gud för att Whitney vann och skakar om lite i modevärlden! Så kanske man slipper tro att dom tagit fel på en klädhängare och människa så fort man öppnar en modetidning! Världen behöver förändras på många sätt, detta är ett ut av dom!


Hur snygg är inte denna människa på en skala?!



ps. jag vill bara påpeka att jag sa redan från början att Whitney skulle vinna! Så ja, jag är lite synsk :)



puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Ludde

jag sa inte att hon skulle vinna, men min favorit vann:D tyvärr kunde jag inte se finalen:( snickrade ihop en byrå. när går reprisen:O!?

caro

Men då hade vi ju samma favorit? ;) fast jag visste innan att hon skulle vinna! :)

okej =/ reprisen går på lördag :)



älskar dig sötis<3