you put the boom-boom into my heart<3

Minuterna går för långsamt och jag har tusen o tusen saker att göra innan jag är klar, vilket med stor säkerhet innebär att jag måste komma till jobbet imorgon med. Fasen, jag skulle börjat med det här för länge sen, så hade jag sluppit göra det nu. Men mötet gick bra, och jag sa fullkomligt som det var, och det känns så bra nu!
Jag är så trött att det känns som jag ska somna på skrivbordet, det är helt ofattbart vad trött jag är. Känner verkligen hur min kropp behöver vila, hela jag behöver komma till ro. Samt att jag behöver få röra på mig mer, och jag ser sjukt mycket fram emot långa promenader i höstsolen medan röda och gula löv faller mot marken! Ska bli så skönt att få en vardag som inte är inrutat i något bestämt och pressat schema, känner för att vara schemalös i några veckor framöver!

Fast det här inlägget skulle egentligen handla om älsklingen, för det är ju han jag tänker på varje gång jag hör den låten. Fast sen började jag prata om mig själv och glömde bort vad jag skulle berätta om honom, fasen också!

Jag saknar honom iaf, väldigt mycket<3 och ser sjukt mycket framemot tills vi ses, förhoppningsvis redan ikväll då jag ska bjuda min prins på bio +hotsnacks! Ska bli så mysigt<3

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Ida

Jo men jag älskar vaniljlatte faktiskt! Brukar faktiskt dricka det när jag fikar:D Vad tycker du själv?

Anonym

hur länge ska du jobba kvar där nu då? <3