ärlighet varar längst...

För er som inte vet om det, så åker jag till Göteborg på onsdag, årets stora högtid har kommit! Och nu pratar vi om den riktigt Stora högtiden - Bokmässan!! Ja, jag är exakt så mycket boknördig som jag låter! Iaf, nu innan jag åker så roar jag mig med att tjata och skryta om allt och alla jag ska träffa därnere, och hur mycket böcker jag ska köpa!
Men det är som sagt inte alla som är lika roade och exalterade över min kommande resa...

C - Och så ska jag träffa henne, och så måste jag träffa Sören och Anders, för jag vet att dom älskar mig lika mycket som jag älskar dom, och sen måste jag träffa dom! Sen har jag en låång lista med böcker jag ska köpa! Vill du höra älskling?
L - mmm...
C - Då ska jag först köpa Leilas bok, du vet den när hon bakar! Fatta vad mycket grejer jag kan baka till dig! Och sen har Katerina Janouch släppt massa nya sexböcker som jag bara måste köpa, plus hennes nya roman! ( + en massa massa mer som jag glatt rabblar upp och beskriver exalterat...)
C - Men hallå, lyssnar du ens på det jag säger till dig nu?
L - Nej, det gör jag faktiskt inte, du får nog ta det där en annan gång.
C - Jaha...

Jahaja, så intressant är jag att lyssna på! För er som är lite mer intresserad av min kommande resa så berättar jag mer än gärna! + om det är någon som vill ha någon bok, så hör av er till mig så kan jag säkert fixa den till ett bättre och billigare pris, och förmodligen signerad! (Ja, det är antagligen bara jag som fortfarande blir impad av sådana saker...)


puss puss//en lycklig caro<3
#1 - josefine

jag blir också fantastiskt imponerad av att se författare i verkliga livet! lyckliga du! tur att vi är två som kan glädjas och bli lätt hysteriska när författare kommer på besök på kontoret :)åh jo, owe här förresten! och min lilla blogg där jag får utlopp för min kreativa sida.en miljon pocketogram to go!

#2 - caro

Hahha! Ja, jag är så glad att vi är så lika när det kommer till den biten! Undrar vem som besöker vårt lilla kontor härnäst?! :OYes, one million to go!! :D