blåbärspaj, sötnosar och livet leker!

Shit vad det känns som jag repeatade trixies gamla rubriker, inget illa menat. Kände bara att det passade in att ha titeln i tre delar! Nu är världens finaste blåbärspaj klar, vet inte riktigt hur den smakar, receptet har jag bara höftat ihop, så jag hoppas det smakar bra! Den är iav väldigt fin, även om sötnosarna hade lite svårt att förstå varför jag ville ha en topp i mitten! Men för dom som såg Leila i söndags, vet vad det handlar om!

Högdalens sushi är absolut något att rekommendera, har aldrig fått min sushi så snabbt + att den var jävligt god! :)
Nu har jag diskat sötaste parets disk, planerat in en massa saker i min älskade kalender som äntligen är tillbaka i mina armar! Förstod inte riktigt hur jag tänkte när jag lämnade min kalender, plånbok och smink här! Jaja, jag har ju nästan klarat mig utan problem! 

Längtar till helgen, min älskling och alla våra mysiga planer!<3 :)

nu ska vi äta paj och se på Filip o Fredriks program! + planera massa massa grejer! Känns som det här kommer bli en fullkomligt lysande och underbar höst, jag har så mycket grejer planerade och så många underbara människor att umgås med! Fast det är väll ingen hemlis att höstens största händelse sker v 40?! :D<3
+ bokmässan, utekvällar, myskvällar, bo hos sanna + massa massa mer!!

puss puss//en lycklig caro<3 
0 kommentarer