ett ord - Italien!!

Tjejer, det är hit vi ska i sommar! Jag drömde om att vi var där inatt, och den drömmen ska slå in! Vi satt på världens mysigaste lilla italienska restaurang och hade gamat massa pasta = tecken 1 på att vi var i Italien! Sen så fick vi in världens sötaste små espressomuggar, och servitören lärde mig hur man shottade espresso på rätt sätt! Inte så värst italienskt, men det var gott i drömmen. Sanna satt o sherry-smuttade som hon gör med alla sorters shottar! :)<3 medan Natti o Naddi vägrade smaka! Jennie satt mest och höll i koppen och väntade på att det skulle svalna! :)
Efter det fick vi in världens godaste chokladglass!=tecken 2 på att vi var i Italien!

Sen hände en massa massa mer som jag inte orkar beskriva! Men när jag vaknade kände jag bara, det är till Italien vi ska!! Jennie och Natti, ni var inte med igår, men vi tre började spåna lite på vart vi ska åka nästa sommar! Alla mina ideér blev dock sågade, och jag sågade Sannas förslag på Sunny Beach!

Men vad säger ni, Italien here we come?! :D Nu gäller det bara att hitta en stad med mycket partaj, bra shopping, billig och underbar glass + fina stränder! När ska vi ha planeringsmöte?! :D



puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer