GBG - here I come!

Nu har veckan äntligen kommit, årets största högtid - Bokmässan i Göteborg! Imorgon 06.45 kommer taxin och hämtar oss. Varför vi tar taxi när vi bor två stationer från centralen, jadu, fråga min mor! + att vi ska möta resten av firman lite innan 8 då tåget går 08.10. Men vi tycker om att vara ute i god tid!

Allt är packat, jag har äntligen fått använda min nya skitsnygga necessär från Make Up Store, så snygg och praktiskt med fyra stora fack att lägga ner alla saker i! + att den är regnbågsfärgad, något som absolut går hem hos mig!
+ att jag är klar med min inköpslista inför årets böcker, men hitills är den inte särskilt lång! Nu har jag bara tagit med dom böcker jag vägrar åka hem utan att ha köpt och pratat med författaren! Sen får jag se hur många utöver jag lyckas hitta i år. Undrar om jag kommer bräcka förra årets inköp på över 50 böcker?!

Om det är någon i efterhand som kommer på att den vill ha en bok, ring mig så försöekr jag kirra det! Hitills har jag bara fått två små listor, + en hemlig grej som jag vet personen i fråga kommer älska! ;)

Aaah, jag ser så sjukt mycket fram emot den här resan! Komma bort från beiga sthlm och komma till färgglada Göteborg! + att det kommer vara rena himmelriket med miljontals böcker och flera hundra författare som jag dyrkar! + all god mat jag kommer äta! Det är garanterat värt att åka dit bara för att få gå på alla fina restauranger och gama all god mat! Jag ska under kommande veckan bara vräka i mig av fisk och goda ting!

Då jag är yngst i skaran räknas jag fortarande som barn och blir alltid tillfrågad om jag vill ha dessert - JA! Det finns ett ställe där man får in hur mycket olika grejer som helst, förra året var det 8 olika desserter, fast i mini-version som man fick smaka på, rena himmelriket!
+ att nu när jag är över 18 får jag även beställa in drinkar! Vilket innebär att jag både kommer få gama desserter och dricka goda drinkar!! Det bästa från två världar - kan det bli bättre?

Kära syster, vi kommer ha så sjukt kul i år! Jag ser verkligen fram emot att få vara med dig under hela den här veckan! och även om du inte dyrkar böcker exakt lika mycket som jag, så kan du ju alltid hjälpa till att bära mina tunga kassar efter dagens slut! ;) + att du har lovat mig att vi ska prova på PARK, åtminstonde en kväll!! :D aaah vad taggad jag är!


Så kära sötisar, sakna mig inte för mycket! Sthlm går inte under och jag är snart hemma igen! + till alla som var med i helgens stora glädje så har jag lagt upp två proppfulla album på facean! men inget är kommenterat och inga är taggade, facean phuckade upp sig flera gånger på raken och jag har inte tålamod att kirra det nu! Så tagga på bäst ni vill! ;)


puss puss//en lycklig och wannabee-göteborgare caro<3