hemmakväll!

Första jobbdagen är över, känns otroligt skönt! var tvungen att jobba över, med 30min bara för att chefen var seg och pratade i telefon. Men nu är det arbetet klart iaf, hoppas bara jag gjort rätt! Jaja, är väll bara att göra om om det nu blivit fel. Sen efter jobbet träffade jag Ernst på direkten och bytte tillbaka jackorna. Hade tänkt gå på bio, var nära att jag gick själv o såg Mamma Mia. Men med tanke på hur mobbad jag blivit i efterskott för att jag råkat gå på en konsert själv på Gröna Lund en gång i tiden, så då ville jag inte riskera att bli mobbad i fem år till för att man gör något ensam!
   Men det bli bio på torsdag istället, med sällskap! Min Ellen ska välja vilken film vi ska se :) jag hoppas på SATC eller Mamma Mia! Har iofs sett båda två, men båda är solklara favoriter som jag gärna ser igen!

Har nyss tagit ett långt bad och läst "Stella och Sebastian", sjukt bra bok! Nu ska jag bara ladda över massa låtar från Mamma Mias soundtrack. Sen ska jag måla naglarna och umgås lite med min mor :) känner mig sällskapssjuk!

saknar dig redan lite sötis<3 :)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer