honey honey<3

Sitter på jobbet, har lyckats arbeta bort allt arbete som man egentligen ska göra efter el innan arbetstid, men jag känner att jag inte riktigt har lust att häcka här utanför arbetstid, vill inte bli för fäst vid detta ställe! hahah! Så nu är det klart, ska snart börja ringa. Får se hur det går i tävlingen, det är ju fortfarande tid kvar. Så det är bara att hålla tummarna! :) Det man vinner är en lunch med vdn på valfritt ställe, han bjuder! Jag skulle inte banga på en Skaldjursplatå med extra skagenröra, mums!

Promenaden imorrse gick bra, är riktigt skönt att komma ut så pass tidigt på morgonen innan solen har gått upp! Man känner sig mycket piggare och hurtigare efter en snabb promenad. Dock är jag ständigt livrädd, Ove brukar kubba på mornarna i samma trakter som jag, fast hon springer genom parken vid Medis, och två gånger i rad har hon sett stora råttor springa omkring där. Nu snackar vi stora stadsråttor! Iofs får hon ju mer fart eftersom hon kubbar för livet, men jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera. Antingen kubba hem storgråtandes, skrika som en femåring och sen kubba hem gråtandes, el helt enkelt lägga mig ner i fosterställning och hyperventilera. Känner att jag inte har någon lust att ta reda på detta. usch usch! =/

Har fortfarande låtarna från filmen igår i huvudet, vi lyssande på ABBA hela kvällen igår hemma. Men det var något speciellt med låtarna som var med, lite mer fräscha på något sätt. Fast jag älskar båda versionerna, men på olika sätt. Filmen bästa låt var utan tvekan Honey Honey, sjukt bra!

ps. Jennie, vi ska se filmen när du kommer hem. Det är redan inbokat på vårt fullspäckade schema<3


Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
Id heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, youre a love machine
Oh, you make me dizzy

Honey honey, let me feel it, ah-hah, honey honey
Honey honey, dont conceal it, ah-hah, honey honey
The way that you kiss goodnight
(the way that you kiss me goodnight)
The way that you hold me tight
(the way that youre holding me tight)
I feel like I wanna sing when you do your thing



puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer