HT-kvällen<3

Helt lovely<3 det märktes att vi inte hade setts hela gänget sen midsommar, munnen gick i ett på alla. Allt sen sist gick vi igenom, allt bra, dåligt, sorgligt, roligt, spännande och allt däremellan! Skvaller och hemlisar, historier och allt annat som bara behövdes sägas! Helt phucking underbart med en riktig tjejmiddag<3
Först hämtade Emly mig vid jobbet, vi gick o köpte en orkidee åt ernst. Mötte upp Madde o sen åkte vi till Hökis. Handlade massa mat i en bra currybutik, billigt och mycket saker! Hem till Ernst, lagade middagen, självklart blev det tacos! Vad kan det annars bli när vi lagar reunionmat?! Helt underbart gott, och tack vare mig o Emly som propsa på att vi skulle köpa ett kilo kött, så alla verkligen blev mätta!

Sen bled det Idol, tycker den nya juryn är ganska rolig, men jag saknar fortfarande den gamla! Årets sökande var en blandad skara, jag tycker inte om den rödhåriga lejonbruden! Är det bara jag som har öron att höra med? Hon skriker ju istället för att sjunga!! :O + att den fula modellen var så pinsam att jag var tvungen att gömma mig under en filt! Finns inget bättre än att se töntiga tjejer som tror att dom är störst, bäst och vackrast, och sen se dom bli sågade från början till slut! Herre gud, töntigare människa får man leta efter!
Btw, var det bara jag som kände igen Henrik Nordberg, el vad han nu hette?! Han gick vidare! Och han spelade Niklas i Vänner och Fiender på 90-talet! Är det bara jag som följde den såpan?! :D

Efter Idol såg vi Jonas Gardells underbara show, helt otroligt bra! Kommer fortfarande många av skämten sen vi såg den med släkten, men fortfarande lika rolig! Finns ingen bättre komiker som bjuder så mycket på sig själv! Btw, läs hans böcker, sjukt bra<3 ps, väldigt trevlig live! har pratat med honom o sa att jag älskar honom! :)


Tack för bästaste kvällen igår darlings, det här måste vi göra oftare<3 helt phucking underbart! Det får absolut inte gå lika lång tid mellan gångerna som det gjorde den här gången! :O Älskar er<3 :)


puss puss// en lycklig caro<3
2 kommentarer
Anonym

ht föralltid <3

Anonym

mahaha kan jag ju iof göra, men palla :p har lite rosa hemma.. men inte mycket och det är definitivt inte festkläder haha.. får se hur ja gör.

aaah så skönt;) vakna kl12 har bara ätit frukost och suttit här och segat.. nananana ;)