I kissed a girl!

- är tydligen hela kontorets nya favoritlåt! Först började en nynna på den, sen började jag, och nu sitter vi och väntar på att den låten ska komma! Utöver det går det framåt på jobbet, det känns faktiskt ganska stabilt. Har ringt många samtal och kommit fram till massa trevliga, har bara 40000 återkomster under oktober! Så det känns ju ganska stabilt!

Sanna-darling, min älskade lillasyster, tack för bästaste kvällen igår! Riktigt mysigt med shopping och middag! En helt perfekt starten på veckan! :) även om det inte blev så mycket underklädershopping, så var det sjukt kul iaf! Det enda dåliga var ju att vi lever i CP-sverige, där butikerna är öppna ca 10min om dagen! Men vi hann ju med ganska mycket iaf! Jag köpte världens finaste tallrikar från Mique! Vita med blommor på! Så sjukt fina, för bara 5kr styck! Woho! Jag går ett steg närmare till att bli nästa Lejla! =) Nu måste jag bara baka något som jag kan lägga på dom! :)
Sen köpte jag även en sjukt snygg skinnväska, i mörkt chokladbrun, för bara 149! Stört billigt, vore fel att låta bli!

+ att jag är så sjukt stolt över dig min lillasyster, det var ett bra och stort steg du tog igår, och jag kommer hjälpa dig vid vartenda steg om det behövs! Du kommer klara det hela utan problem! Finns här vad som än händer. Gäller det plugga matte, se på film eller äta glass mitt i natten, tveka inte! Jag är där så fort jag kan!<3 :) 


"Caro, det känns lite "Take a walk on the Wild Side"! - Sanna om ta in en öppnad colaburk i en butik!<3

 
puss puss//en lycklig caro<3
5 kommentarer
Sanna!

Det var supekul!!!

På lördag är de shopping å sen party larty:D

LÄNGTAAAAR!!!

PUSS!!! <3<3<3<3<3

caro

Sanna, det tycker jag med! :D men nästa gång ser vi till att hinna med fler än två butiker! ;D hahaha!

ps, älskar din kommentar och skrattar högt varje gång jag tänker på den! :D



Puss puss puss<3

Jelly

ÄLSKAR ER TJEJER! <3

caro

Jennie, du skulle varit med! men jag antar att du kan se sanna framför dig när hon säger den där kommentaren! :D hahahaha! helt underbart!<3



o jag älskar er<3

sanniz ;)

ÄLSKAR ER MED!!!!!<3<3<3<3