sexualupplysare och bokälskare

imorrn blir det långbyxor!

Publicerad 2008-09-17 13:17:21 i

Har fått ytterligare kommentarer om dagens klädsel, vilket har fått mig att inse att imorrn är det jag som tar på mig långbyxor! Även om det jag har på mig faktiskt är en Klänning! så verkar vissa inte ha uppfattat det!
Innan Ernst kom in på kontoret var hon lite nervös inför mötet med Chefen och nojade sig över vad hon skulle ha på sgi, väl på tuben hoppades hon bara att det inte var för slampigt! Jag försäkrade att hon var skitnygg och att det skulle funka kalasbra! Väll på plats nojar hon återigen över sina kläder, kastar ett öga på min Klänning och säger "Men gud vilken tur, du är ju också klädd som jag!!"

Sagt av annan kollega - "Men vilken snygg tröja du har på dig idag!"
 
Under min promenad hoppades jag bara att ingen skulle få för sig att kommentera klädseln, (det har hänt förrut) men jag slapp det! Dock tror jag att jag såg en av Bokhororna! Har dock inte överdrivet stor koll på dom, vet bara att det finns två blonda, som alltid ler stort på foton i tråkiga svarta kläder! Vet inte riktigt vad dom gör, jag får bilden av en prostituerad i typ bara underkläder o snygg rock, som står och säljer sig i något slummigt gatuhörn, och sen tar betalt i böcker!!
Haha jag lär ju iofs vara helt fel ute med tanke på att detta företag är ett Aktiebolag, men jag ska genast ta reda på vad dom sysslar med! Lär ju stöta ihop med dom i GBG! :D

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ernie

Publicerad 2008-09-18 15:42:32

HAHAHAHA jag fårursäktamig med att jag varnervös caro!:P

Postat av: caro

Publicerad 2008-09-19 08:43:43

hahah det är ingen fara! Det blev bara lite kul! :D

men jag förstår! hahaha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela