känner sorg för sthlm!

Jag och Owe gick och pratade om det på lunchen idag, hur äckligt Stockholm verkligen kan vara. Jag menar, inte nog med att det är en huvudstad som har Europas sämsta öppettider, nu ska det vara äckligt överallt! Vilket är väldigt synd med tanke på hur vackert och underbart som Sthlm kan vara! Jag älskar verkligen Stockholm, finns inget vackrare än fin sommardag när solen speglar sig i vattnet, människor är glada och glassen smälter! Eller en klar vinterdag med snö på hustaken och istappar vid hängrännorna! Otroligt vackert och väldigt fint<3

Men sen finns det ju andra delar av Stockholm är så äckliga att man skäms över att vara dess invånare. Eller egentligen är det inte staden som är äcklig i sig, utan snarare medborgarna. Senast igår var det en man som stod och urinerade helt öppet! På Sveavägen! Mot ett sånt där elskåp, jag märkte det inte förrän det började rinna på trottoaren! USCH!!
Hur äcklig på en skala kan man vara?! :O Jag förstår småbarn, för dom kan inte kontrollera sina små kissblåsor, men vuxna jävla karlar ska väll för fan kunna ha lite mer vett än att veta att man inte ställer sig mitt på en öppen gata på blanka dagen! Så äckligt att jag dör! Skärpning för äckliga vuxna män!



Det är sånna små saker som får mig att känna sorg för denna vanligtvis så vackra stad!


puss puss//en lycklig med äcklad caro<3
0 kommentarer