sexualupplysare och bokälskare

kontorets äckel...

Publicerad 2008-09-23 10:48:44 i

...jag! Och jag hatar det! Det finns inget värre än att vara sjuk, inte för att jag är så jättesjuk, snarare lite förkyld bara. Men jag har blivit en av dom som sitter och snorar och hostar. Visst försöker jag göra det diskret, men det går inte att undgå faktorn att jag blivit en av de äckliga! En av dom som jag vanligtvis sitter och suckar åt, blänger på och försöker undvika på allmäna platser. Och nu är jag en av dom! Känner mig nästintill pestsmittad!
Men jag måste påpeka, jag är inte så pass äcklig som vissa andra att jag snyter mig öppet inför andra människor, och jag håller för när jag hostar. Lite respekt har jag ändå för mina medmänniskor!

Nu vill jag bli frisk!! Ska trycka i mig massa vitaminer och nyttigheter resten av dagen, sen ikväll ska jag ta ett lugnt bad och vila resten av kvällen! Måste bli pigg och frisk igen!!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: caro

Publicerad 2008-09-23 10:59:49

haha! Snorunge!!!

Vilka jeans har du på dig idag då, må tro?

Postat av: caro

Publicerad 2008-09-23 11:29:18

Haha vad rolig du är syster, du har ju glömt ta bort mitt gamla namn, så nu ser det ju ut som jag kommenterat på mig själv! :OSnorunge, Pilutta dig vaa!Ett par av dina! :D

Postat av: Sophia

Publicerad 2008-09-23 12:22:29

Jaha, men hur fan ska jag veta det då... FIS!

Postat av: caro

Publicerad 2008-09-23 13:06:40

Haha inte vet jag?!ps. du har fortfarande kvar min url ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela