modern myt!

Att man tappar all aptit när man är sjuk, är fan en modern myt! Oavsett hur sjuk jag är, så har jag fortfarande samma gamla glada aptit kvar! Spelar liksom ingen roll om jag är bakis el influensa i kroppen, fortfarande samma gamla matglädje! Ett stort undantag är när jag drömmer att jag hetsäter sötsaker, då mår jag illa som ett as! Men annars har jag lika stor aptit frisk som sjuk!
Nu när jag känner mig halvmöshlig, är jag hungrig redan vid 10! Antar att det är mina halvsjuka celler som behöver föda?! Har precis utnyttjat 10-rasten till att inhandla massa apelsiner och kiwi, c-vitamin ska tydligen vara apbra när man är förkyld, i det här fallet motverka en förkylning på intågande! + en stor ostfralla! Vet inte ens när jag åt det sist, men det är ju så sjukt gott! Så nu är jag lite gladare inställd på världen!

+ att Ernst just nu för tillfället sitter på intervju med chefen, och jag är ganska säker på att det går bra! Om jag känner Ernst rätt så borde det inte vara något problem!

+ att det var riktigt upp-piggande att träffa en klar favorit, prata lite skit och få höra det senaste skvallret om allt och alla! :) det ena lite mer spännande än det andra.... ;)


puss puss//en lycklig caro<3
#1 - ellsen

jaa... Jag håller VERKLIGEN med! det finns ingen tid man tackar nej till mat.. jag äter även om jag inte är hungrig, bara för att det är så himla gott.

#2 - Naddi

Vet du, om jag fick och kunde, skulle jag äta hela dagarna! Mat är UNDERSKATTAT!Ps! Jag har faktiskt skrivit 2 blogginlägg idag :O

Bli förvånad!

#3 - caro

men jag vet! Vem gör inte det, mat är så sjukt underskattat!! :OSka vi inte göra en liten demonstration? El bara ha en matfestival?! :D vi köper/lagar allt vi tycker är gott och avsätter en helg för att äta upp allt!!:D