my favourite is back!

Dagens pigga-upp-mig-grej! Min gamla favorit underklädesmodell för Hm är nu med i Kappahls nya kampanj inför hösten! Ibland krävs det bara en sådan liten grej för att pigga upp min sega förmiddag! Hon är så sjukt snygg, mulatt med världens vackraste hår! Hon är så snygg att jag får lust att köpa en av bharna. Är det så reklamarna tänker sig att man ska känna?! :)

Btw, är sjukt glad och stolt över Ernst som har arbetsintervju idag! Jag håller tummar och tår för din skulle, tare lugnt och var dig själv bara :) dom kommer dyrka dig lika mycket som jag gjorde efter ett handslag<3
Är extra impad att du lyckades få en intervju med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut för oss ungdomar. Det är fan skrämmande när man läser tidningen! 131 000 ungdomar som är utan jobb! Helt stört! Så rocka röven av dom darling och kirra jobbet! :D

Något litet borgarsvin som kan svara på hur arbetsmarknaden kan se ut så förjävlig ut för oss ungdomar?! Jävligt pinsamt med tanke på att Moderaterna var "det nya arbetarpartiet"! HAHAHAHA! Årets största skämt!!

puss puss//en lycklig caro<3
5 kommentarer
Jeppe

Hej Car0 !!!



Anledningen till att företagen inte anställer fler människor är på grund av att vi är i en lågkonjunktur. Den globala nedgången har drabbat Europa och därmed de svenska företagens främsta exportmarknad. Car0 inte för att vara oförskämd men innan man rabblar ut sin formalia bör läsa på saker.

caro

Men lilla Jesper, vi har redan gått igenom det här! Vill du läsa en poltisk blogg med "riktiga och pålästa åsikter" så vänd dig till en sådan med färgen röd. Men det som skrivs här är bara mitt eget hopkok av åsikter, tankar och annat vettigt. Som är vettigt och rätt i min värld! :)

All galla jag spyr ut över t.ex borgarsvinen, är mina egna personliga, och brukar inte ofta ha så mycket informationsinsamling bakom sig.



Ps. Har lågkonjukturen redan börjat? Jag har bara läst om att den möjligen ska komma, i bla. DM´s prenumerationsmail.

Anonym

eru säker på att det inte är victor som skojar med dig igen hahahahahah

Jeppe

Nej Nej, Jag försöker bara skapa en debatt :D. Car0 jag hoppas att du inte blir arg som ett rostat bröd.

caro

emly, Nej, jag känner igen Jespers sätt att prata i texten! Ingen kan uttrycka sig som denna man! ;)



Jeppe, det är ingen fara! jag tycker om att diskutera med människor som har helt andra åsikter än mig, som tänker och tycker helt tvärtom och är helt ute och cyklar! Så det är bara uppskattat! :D



njaa, senast jag såg ett arg rostat bröd så blev det hus i helvete, tror inte jag kan bli så arg! ;)