nya tider på g!

Uppe med tuppen! Hade råkat glömma ställa väckarklockan, men vaknade ändå av mig själv halv åtta. En av nackdelarna med att helttidsjobb antar jag?! Tänkte gå ut och gå imorrse eftersom min kropp vägrade somna om, så i protest låg jag kvar tills klockan ringde!

Nu ska jag kika på Sally, äta massa frukost innan jag ska iväg till Abrahamsberg och träffa sötis. Sen ska vi till ikea och köpa en massa grejer, jag har redan gjort en liten lista på det jag behöver :)
Det känns askul, samla vuxenpoäng tillsammans med någon annan! Dessutom hoppas jag att Naddi jobbar, så kanske man kan få lite rabatt?! ;)

Sen är det bio och middag som gäller med familjen. Ser ut att bli en riktigt mysig och trevlig söndag!

puss puss//en lycklig caro<3
5 kommentarer
Anonym

hur gick det med telen? lever den? synd att du inte sa hejdå igår :/

caro

Den är död :( jättedöd! :/

jag är skitledsen för det, men jag blev så arg på mig själv att jag bara tog mina saker o gick. Förlåt :( hoppas du hade kul resten av kvällen :)

Anonym

okej va tråkigt :( ska du lämna den på lagning eller?

ingen fara, blev lite rädd att du kanske var arg på mig.. men då förstår jag<3

jag hade så kul! precis efter du gått träffa ja stefan och alla drog vid halv 1 men jag var kvar ensam med stefan och hans vänner. vi satt i vip båset och drack champagne och vitt vin ;) ahahha rika jävlar :p du skulle varit kvar ;)

caro

Jag vet inte, tror inte jag har någon garanti kvar =/ men gud nej, absolut inte. Jag blev bara lack o hämta prylarna o stack. förlåt<3

hahaha men omagad! :o värsta partylarty! :) ska ni ses igen?! ;)

Anonym

okej trist :/ den som inte var så gammal endå ..

ingen fara :)

mjaa det hoppas ja :p men kan ju inte på hela den här veckan :/