pappa + martin timell=sant!

Min älskade lilla far ringde nyss, och meddelade att han ska vara med i Äntligen Hemma! Han och Lasse ska bygga ett plåttak på en villa ute på Lidingö, och det ska vara med i Äntligen Hemma. Han pratade på länge och väl hur det hade gått till när han och hans företag blev utvalt, hur det kommer gå till och vad dom ska få göra. Dom ska bli sponsrade med material och kläder, + få väderskydd på taket! Något som är väldigt bra att ha som plåtslagare! Han tror för övrigt att Martin Timell inte är någon särskilt trevlig typ, och började babbla på om hur mycket skit han säger! hahaha! Sen ska dom få manus o grejer så att dom vet vad och när dom ska säga något - snacka om behind the scenes! :O meningen är att dom ska visa upp själva yrket som plåtslagare för det svenska folket, och min lilla far har blivit utvald! :)

   Avslutningsvis:
U - Ja, sen är det ju det där Let´s Dance också.
C - Men pappa, nu får du ge dig, det ska väll inte du vara med i?
U - Ja inte vad jag vad som händer efter det här framträdandet, det var ju en annan hantverkare med förra säsongen, han med det långa håret! (syfter på Bygglovs-Matte) Ja, inte för att jag tänkte vara med, men Lasse var lite sugen!

Hahaha, det här var det sjukaste jag hört på länge! Får se hur det går, undrar hur mitt liv kommer förändras som dotter till Sveriges kändaste plåtslagare?! ;)


puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer