work it!

Klockan ringde 05.45, gick upp tog på mig kläder och gick ut. Första gången som jag höll ett löfte så tidigt på morgonen. Men det var faktiskt riktigt skönt att komma ut i den kyliga luften och knalla omkring. Hann powerwalka i 30min innan jag var tvungen att göra mig iordning inför jobbet. Men det är otroligt hur mycket effektivare jag blir på morgonen när jag är pigg istället för död. Funtar på att helt byta ut mina snoozemornar mot hurtigrutten!
Med risk för att låta väldigt käck, så känns det otroligt mycket bättre att gå till jobbet och veta om att man gjort något nyttigt på morgonkvisten + att jag kommer må bättre och bli piggare i längden. Som är målet med allt nyttiga, att jag ska hålla mig pigg och levande nu när vi går mot mörkare tider! Hoppas det funkar lika effektivt som min morotsmetod gör! ;)

Helt stört, jag har sen jag började på mitt arbete drömt konstant varje natt om olika grejer som har med jobbet att göra, det kan vara allt från att jag får sparken till att jag får prispokal för att jag är så bäst! Men inatt, vaknade jag tre gr och panikade över att jag hade försovit mig och därmed missat min träning! Vad är det som händer med mig?!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer