solen skiner åter på min himmel!

Nu är allting mycket bättre, kan kanske ha att göra med att jag har fått mat i mig! Pappa ringde 12.10 och berättade att han var nedanför och hade med sig syster! Så det blev en väldigt god lunch på kinakrogen till höger om jobb-porten. Inte så exotiskt kanske, men väldigt bra restaurang! Skitbra buffe, billigt och man blir alltid sjukt mätt! Just nu är jag lite för mätt och har hamnat i värsta matkoman! :O
En annan sak som även påverkar är att solen skiner som satan, och jag längtar tills klockan blir slut-på-dagen och man får gå hem! Förväntar mig en helg fullspäckad med soltimmar!
+ att nu har cheferna åkt till Barcelona, så då är det bara vi färskingar kvar, dom två nya, vdn, en ekonomiare och en till. Så det är tyst och lugnt på kontoret, vilket gör att man kan jobba så mycket bättre! :)

Men men, nu är jag glad igen och livet leker! Jag är förväntansfull som ett litet barn på julafton, sockerdricka i hela kroppen och allmänt skitlycklig! Jag kan knappt vänta tills jag får sluta och springa ifrån kontoret! En helt underbar kväll väntar och det känns ljuvligt! Längtar som satan efter dig, trots att vi sågs bara för några timmar sen!<3


Nehepp, här blir inga barn gjorda! Nu ska jag ta itu med lite arbete och försöka ringa lite bra samtal. Känns som jag återfått min energi, september månad ska inte bli en månad utan provision! Dessutom är jag så sjukt sugen på att vinna tävlingen! Så nu är det jag som ska ta tag i mig själv och arbetet och kämpa på lite! Håll tummarna allihopa! :)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer