time out.

Det kommer stunder i ens liv, då man känner att man måste stanna upp, reflektera över det som hänt innan man kan gå vidare med sitt liv. Just ett sådant ögonblick inträffade ikväll. Och jag kände, att nu får det vara nog. Jag kan inte fortsätta såhär. Jag må ha kul för stunden med mina underbara vänner, men jag vet att i slutändan så är det mig allting hänger på. Så jag har bestämt mig, jag tar en stor time out från allt som har med kroglivet att göra.
Det har inget att göra med att jag är tråkig, töntig el seg, utan snarare om vad jag känner inom mig, vad som är bäst för mig. Det bästa för mig är inte att supa mig aprak varje helg och sen försöka inbilla mig att allt är okej.

För det är vad jag har kommit fram till ikväll, jag behöver en stor timeout, och då gäller det krogar, pubar, klubbar och allt som har med alkohol att göra. Jag kommer inte dricka en droppe till förrän jag vet att jag är helt redo, och kan hantera olika situationer som kan uppstå. Det kan jag inte i dagens läge. Så då väljer jag att ta en time out istället, det känns bättre än att låtsas att allt är bra - för det är det inte.

Så istället för att köa till någon töntig klubb, dricka för mycket o slösa för mycket pengar på något jag inte ens kommer komma ihåg, ska jag ägna mig åt saker som betyder något för mig. Något som jag mår bra av.

Ni som tycker jag är mes och tråkig, varsågod. Men det är så det kommer se ut ett tag framöver, tills jag är redo.
Ni som är sugna på allt som inte har med sprit och krogar att göra är välkomna att höra av er till mig!
Resten är inte värd min tid.


puss puss//en lycklig men trött caro<3
2 kommentarer
ellen

du har så rätt sötnos...! jag ska hjälpa dig om det känns jobbigt för jag känner samma sak. Trist att ödsla dyrbar tid och ihopkämpade pengar för något man inte riktigt känner för. Hellre lägga ut det på frostings och sprinkles till cupcakes :-)



<3

caro

Du är så söt och underbar att jag känner hur lycklig jag blir<3 så istället för att supa oss redlösa varje helg så kan vi ju bli värsta proffsbakarna! :D <3



love<3