underbara ångestfria söndag!

Vangligtvis brukar söndagar innebära ren jävla ångest för mig. Man har ångest över helgen, kanske har man druckit för mycket, ätit för mycket onyttigheter, tränat för lite och sovit för mycket, eller inte hunnit med det man egentligen måste ha gjort. + att man dessutom dagen efter ska iväg till skolan eller jobbet, och man vet att en hel seg vecka väntar en.

Men den här söndagen har varit helt underbar, och nästintill ångestfri. Jag fick en liten släng vilket resulterade i ett litet utbrott. Jag hade ingen aning om var min kamera var + att min mobil vägrade starta. Men min älskade prinsessa ellen hade tagit hand om kameran, o nu har jag mammas mobil ett tag framöver. Så läget är åter under kontroll!

Resten av dagen har bara varit helt phucking underbar! Var ute hos sötnosen klockan 10 och sen åkte vi iväg till Ikea. Jag var en aninges död, men det blev ändå en helt underbar dag! Är man med världens underbaraste älskling så gör det inte så mycket att man är dödstrött och aphungrig, sånt blir liksom mindre viktigt tillsammans med dig sötis<3
Så där var vi ett tag, införskaffade lite saker till honom och jag införskaffade massa vuxenpoäng genom att köpa nya matlådor till mina storkok, över 150 ljus, vanliga och underbara vaniljdoftande! + deras tvål som är bäst! 
   Även om vi inte skaffade saker till vårat gemensamma hem, så kändes det ändå väldigt vuxet att gå omkring på ikea och spana på olika inrednigsgrejer, väldigt mysigt<3

Dagens efterlängtade lunch blev på pizzahut, gud i pizzaform! Finns ingen bättre mat att äta när man är vrålhungrig! Var mätt resten av dagen för att det blev så mycket god pizza! :) för er som inte testat det, rekommenderar jag det varmt. Sjukt god mat och man blir lycklig av den!

Efter det byggde vi ihop lite saker innan jag var tvungen att stressa hem till familjen och bion. Jag råkade komma lite försent och var tvungen att lämna hemliga koder till han som stod i dörren och höll min biljett. Gullig liten farbror som gav mig exakta beskrivningar till hur jag skulle hitta till min stol! Men hur ofta händer det att människor går vilse i en biosalong?!
Filmen vi såg var en av årets solklara favoriter-Mamma Mia. Måste erkänna att den direkt hamnade på min topp-10-lista över mitt livs bästa filmer. + att den konkurrerar med SATC-filmen, och det är stort! Den är bara så sjukt bra, jag var extremt lycklig från början till slut, och allt var helt perfekt! Musiken, skådespelarna, händelserna och miljön! Helt underbar feelgood film! Den ska jag köpa direkt när den kommer ut. Första filmen jag kommer kika på när man känner sig nere el deppig, lovar att man kommer skina som en sol efter fem min in i filmen! :)

Nehepp, nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorrn och promenera innan jobbet! Är taggad på något konstigt sätt, tävlingen pågår resten av dagen, så man har ju fortfarande en liten chans! :)



puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer