Use your love<3

Det är i särklass veckans bästa låt. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet som jag får höra låten, jag blir lika partytaggad varje gång! Man ska helst lyssna på den med Kate Perry då texten är omgjord ur en tjejs perspektiv och hon sjunger sexigare! Jag vet att det kanske är oktober imorgon, och att vi går mot kallare tider, men denna låt är redan utnämnd till årets sommarlåt, så det får väll bli för den kommande sommaren!

Man kommer i den perfekta stämningen när man hör låten, jag vill bara hoppa runt i en stor fluffig säng med vita lakan, i fina spetsunderkläder och dricka goda färgglada drinkar ur martiniglas!

Sjunga, dansa, och bara ha det helt underbart med världens bästa tjejer! Helst ska man ha ett pärlhalsband som matchar underkläderna, då blir det lite extra sexigt o man kommer direkt i samma stämning som låten! Texten är helt underbar, och det blir ännu bättre när hon sjunger med världens sexigaste röst! Helt perfekt partylåt med andra ord! Nu vet inte jag hur andra människor förar innan en fantastisk utekväll väntar, men det är iaf ungefär så våra kvällar brukar gå till! ;)

Så tjejer, vad säger ni om inför nästa utgång, ska vi köra på mitt förslag?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Anonym

men ingen vet ju pom ditt förslag det är ju "hemligt" ?!

caro

hahhaha! :D eller hur menar du nu?!