Sally in real life!

Morgonen började väll sådär, promenaden gick bra, riktigt skönt att komma ut i den friska luften. Sen att regnet gjorde så att mitt professorhår blev lockigt och stod rakt ut, det var bara en liten petitess. Blev pigg och glad och hann med en masas bra saker, + att jag han kolla en del på Sweeney Todd! Mamma tycker iofs att den är "lite väl dyster och tråkig", men jag älskar den!<3

Det dåliga började när jag skulle till jobbet, himlen öppnade sig och jag hade så sjukt mycket packning. Mina kära små sötnosar har fått en vana då dom lämnar allt hos mig innan utgång. Nämner inga namn, men idag var det 4par skor, en flaska vin + massa kläder som skulle tillbaka! Dessutom skulle jag ha med mig min egen väska som är full med saker och sen påsen med matlådan! Mamma fråga om jag ville ha ett paraply, men i vilken hand skulle jag få plats med det. Regnet öste ner och förstörde både hår och smink, kassarna var aptunga och jag blev lack på cp-cyklisterna på götgatan! Men efter ett tag blev det lättare, bokstavligen! Min kasse med matlåda gick sönder så allt började ramla ut! Hur jag lyckades balansera en kartong med köttfärssås, en kartong med pasta, en paprika, en burk majs, ett äpple och två bananer är ett mysterium! Slutade med att jag fick jaga efter grönsakerna som började rulla iväg!

Usch vilken hemsk start det blev på den morgonen =/ Men jag bjuder söder på det, någon måste jag ju piggat upp när jag kubba efter en rullande paprika samtidigt som jag bar på all packning! Det hoppas jag iaf :) Kände mig som Sally:

"Hur skulle världen se ut om alla människor lyckades hela tiden? Utan sådana som mig skulle världen inte gå framåt. Jag bjuder på det här så den grå massan slipper göra mina hjältemodiga misstag. Det gäller att fortsätta kampen mot bakåtsträvarna. Och som vi alla vet... Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke."



Nu väntar en massa massa jobb, chefen är borta så klimatet på kontoret är mycket bra. Så om man bortser från min väg till jobbet, så verkar den här dagen väldigt lovande :)

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Jelly

hahaha du är bäst caro! <3

och bästaste citatet från sveriges coolaste kvinna! :D



vi måste se sweeny todd när jag kommer hem, har inte sett den än! :D

caro

Hahah tackar tackar! :D

men jag vet! hon är min nya gud!<3



absolut, den är så sjukt bra!! :D