årets första riktiga vårdag!

Vilken underbar dag det här har varit! Efter att ha slappat och tagit det lugnt hemma, så åkte jag inte till stan och mötte upp min darling malin. Vi pratade, skrattade och hade old-times-feelings och jag lyckades samtidigt få med mig lite bra saker hem! Bland annat ett par sjukt snygga solglajjer, bildbevis kommer imorgon! ;) Samt allt annat jag hittade idag. Vi strosade runt ett bra tag innan Elli kom in och mötte upp oss, frapino, mineralvatten och Ben&Jerrys inhandlades innan vi slutligen hamnade i kungsan, bland alla andra tusen sthlmare! Man märkte att det årets första riktiga vårdag, för varenda liten sthlmare verkar lida av solhets och det var riktigt trångmysigt på trapporna. Dock var vi tvugna att fly in i gallerian när fiskmåsarna kom för nära!

Men det måste medges, förutom fiskmåsarna så hade nog inte årets första vårdag kunnat invigas på något bättre vis! Tack för en riktigt underbar dag darlings<3


söta som få!


Ett måste för en riktig invigning


Jag och Darlingen min!


Ett överfullt kungsan!

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Ida

Gick också förbi kungsan igår, men kände att man inte riktigt fick plats=)alla stockholmare letar sig ju dit när solen skiner;)



Filmen var sådär... Lite flamsig, böckerna är bättre!



Puss