sexualupplysare och bokälskare

Bubbelgum!

Publicerad 2009-04-11 19:19:26 i min vardag,

Fick lust att måla naglarna, och eftersom jag aldrig får ha det på jobbet så passade jag på nu med en riktigt söt och vårig färg - bubbelgumsrosa! Så nu matchar mina finger och tånaglar Citty och mina nya grillvantar, riktigt sött och fluffgulligt! Eftersom jag ständigt jobbar med händerna och tar i ätbara ting så räknar jag med att jag inte får ha nagellack på mig. Har inte sett någon av de andra använda det, och har heller aldrig frågat. Det räcker med att det är lite kinkigt med mina hål i öronen, och jag tänker inte börja ta i och ur 11 hål dagligen! Så därför får jag hålla mig till nagellack på lediga dagar!


Nu ska jag roa mig med att lyssna på min och min andra halvas låt och skriva ett långt mail till henne<3puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2009-04-11 20:17:54

aw tack så jätte mycket :D BLir så glad av att höra det :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela