sexualupplysare och bokälskare

desperate phucking housewife!

Publicerad 2009-04-12 13:02:23 i min vardag,

Hur kan man få söndagsångest, när man vet att man är ledig en dag till? Solen skiner, vårt hem är kaos och det finns massa saker som jag vill göra, men som jag inte orkar göra själv. Just nu har jag lust att blåsa ut hela lägenheten och se vad som finns kvar, resten får gärna försvinna. Det känns som att sakerna aldrig kommer på  plats, och att det alltid finns saker att göra. Fan vad trött jag blir på att alltid ha känslan av att saker behövs göras, och vad gör man när orken dött och högen med saker att göra växer?!

Nej, nu ska jag småplocka lite så mycket jag orkar och sen får jag se vad som händer. Hade även tänkt maila och arbeta lite med sexfantasiprojektet också. Fast helst av allt vill jag äta sushi och dricka vitt vin ute på balkongen...

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela