sexualupplysare och bokälskare

Lika barn leka bäst?!

Publicerad 2009-04-04 10:46:45 i Sex osv.,

Jag kom att tänka på en sak under kvällens utgång, och jag undrar om jag verkligen är helt ensam om dessa tankar. Man har ju vänner, var och en är olika och unika var för sig, men jag syftar främst på singel och upptagen! Och går dessa två kombos alltid att mixa?

Exempel 1: Jag blev bjuden på hemmafest för några helger sen, och min första spontana tanke var - "Jag har inget att hämta där?!" När jag hör hemmafest så ser jag framför mig en rökig lägenhet, folk i mängder som minglar, dricker, röker och hånglar runt med allt och alla. Vilket innebär att jag som upptagen får hålla mig till de tre första sakerna, + gama ostbågar och salta pinnar... Visst kan jag få kul på en sån fest, men jag tror långtifrån lika kul som en singel som kan gå från mun till mun och roa sig! Någon mer än jag som känner igen detta?

Exempel 2: Krogen, lilla jag ensam med bara singlar - jag knuffar bort alla drägg medan dom kan hångla, välja o vraka bland alla hunkar. Samma situation igen, jag kan göra just allt utom att dansa runt och hångla upp folk. Återigen har jag givetvis kanonkul med mina vänner, men finner alla ett varsitt ragg så hamnar jag själv med min drink och raggens kompisar - spänd situation!

Nu menar inte jag att alla singlar ska hångla runt så mycket som möjligt på krogen och hemmafester medan alla upptagna ska sitta hemma, se på film och äta osbågar! Jag undrar mer om det bara är jag som tänker i dessa banor, eller om jag är fullkomligt ute och cyklar?! Är det jag som är barnslig och som hatar att bli femte hjulet, eller har jag lite rätt? Singlar, upptagna vad som helst - hör gärna av er! Jag vill få fler åsikter i den här frågan! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-04-04 16:58:13

Några problem på hemmafester har jag aldrig varit med om, det är ju oftast personer man vill kunna se i ögonen dagen efter så det är oftast ingen som vågar hångla. Men det kanske bara är jag som varit på rätt hemmafester?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela