sexualupplysare och bokälskare

Min 3mins-crush!

Publicerad 2009-04-18 17:28:39 i min vardag,

Glömde berätta om dagens kanske bästa händelse på jobbet, jag står och smygkikar från bagarns rum ut i butiken för att se utifall det kommer några gäster och resten av tiden stod vi och pratade över några koppar kaffe. Iaf, på något sätt lyckades jag få syn på en snubbe som var på väg in i butiken, hjärtat hoppade till och jag tyckte det såg exakt ut som DJ Trexxx, ni vet snubben från Tingeling-låten, och tro mig - mitt hjärta hoppade över några slag när det visade sig att det var han! (och då måste jag skryta med att från bagarirummet är synen i spegeln både uppochner och bakofram, så förstå ni vilken hökblick jag har?!)
Och det var som att jag var tolv på nytt, jag kände hur jag fånlog och hjärtat började dunka lite för fort, behöver jag ens nämna att det var min gamla crush på Mårten från Ebba och Didrik som väcktes till liv?! Åh, så söt han var som tolvåring, fast det mesta hade tyvärr vuxit bort från honom, nu såg han ju nästan ut som vilken svensson som helst... Lite besviken måste jag erkänna att jag är. Någon mer än jag som var lite förtjust i honom som liten?!


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela