sexualupplysare och bokälskare

Mysigt med regn?!

Publicerad 2009-04-09 09:21:36 i Sex osv.,

Även om regn är det värsta som finns när man är ute och promenerar, ska på fest eller bara är allmänt snygg, så får man ju ändå se det från den positiva sidan. För visst kan även regn vara bland det mysigaste som finns?! Man ligger nära nära någon man tycker om, nerbäddade och nakna under ett stort, fluffigt täcke, det är helt tyst i hemmet och det ända som hörs är regnet som faller utanför och två hjärtan som slår i takt!
Man får tid för varandra, mysheten har inga gränser och man lever som i en liten bubbla! Endorfiner skapas  i mängder och kinderna blir sådär härligt rosiga. Vill man ha en mysig stund med sin älskling, kryp ner och lyssna på sängen. Förspel är knappt nödvändigt i sådana lägen, det bara sker automatiskt ;) Så därmed kan du aldrig komma med argumentet att det inte finns något att göra när det är dåligt väder - bara sätta igång med regnmyset!

ps. käre gode gud, gör så att det fortfarande regnar när jag träffar älsklingen, jag vill också ha regnmys!


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Kevins mamma Mia

Publicerad 2009-04-09 13:42:26

hehe okej a jag får se om jag komme rpå något bra..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela