sexualupplysare och bokälskare

nighty night

Publicerad 2009-04-13 21:28:28 i min vardag,

Innan klockan ens slagit nio började mina ögonlock redan hänga, och älsklingen som varit uppe nästan 40h var lika pigg som ett barn som missat vilan efter lunch... Så nu ligger han brevid och för kanske tredje gången sen vi började sova ihop, somnat före mig! Men nu har jag lånat om lite böcker, läst lite mail och tänkte joina honom med en bok.
Ibland finns det verkligen inget bättre än att få krypa nära den man tycker om och bara njuta av just dens närhet!

När provade ni det senast?! Att stänga av mobiler, ingen tv eller dator som kan distrahera - utan just bara ni två, ett mörkt, tyst och lugnt rum. Ni kan ligga och småprata om allt mellan himmel och jord, eller bara ligga tysta och lyssna till varandras andetag och hjärtan som slår! Detta behöver inte leda till sex, och är inte menat som något förspel, utan prova att bara ta det lugnt och njut av varandras närhet, att kunna slappna av och släppa allt annat tillsammans med den man tycker om, det är något som betyder väldigt mycket!


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela