sexualupplysare och bokälskare

Påklätt sex är hett!

Publicerad 2009-04-08 23:07:54 i Sex osv.,

Jag läste en gång en undersökning om vad killar tänder mest på, och en av punkterna var när man fortfarande hade lite kläder på sig, och ligger det inte något i det? Nu menar jag inte att man planerar in när man ska vara naken och när man ska vara påklädd och sen ha sex, utan när det mer händer att kåtheten styr så pass mycket att man bara måste få varandra, att lite kläder inte ens är i vägen! ;)
Det går snabbt, händer som far över hela kroppen och smeker genom tyget. Passion, hetta och en sextörst som måste släckas! Det enda som spelar någon roll är att komma nära varandra och få känna njutningen!

Aldrig testat lite halv avklätt halvt påklätt?! Ja då är det bara att få din älskling tända till så pass mycket att han inte har tiden att vänta tills alla kläder är av, tro mig - magiskt! ;)
ps. när passionens hetta tar över min älskling, då spelar det ingen roll om strumporna är på eller av ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela