sexualupplysare och bokälskare

pretty in pink!

Publicerad 2009-04-18 19:07:53 i min vardag,

Kvällen börjar snart och planerna har precis spikats - sanna kommer över om ett tag så ska vi äta lite pizza med älsklingen innan vi två beger oss ut på en riktig tjejkväll! Vi börjar på theos, och sen får vi se vart kvällen för oss, och har vi tur kommer det fler sötnosar och möter upp oss under kvällens gång. Ska bli riktigt kul och jag är taggad på i princip vad som helst. Just nu roar jag mig med att gå omkring i mina superhöga chockrosa satinpumps! Snygga som satan och läckra som små praliner, love them! Tänkte även inviga min nya bubbelgumsrosa lotion från Make Up Store, så ikväll kommer jag inte bara vara ursnygg, utan även lukta färska jordgubbar! ;)

Ska även passa på att skriva lite sexfantasier och måla naglarna mörkt röda, bara för att.puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-04-21 20:03:01

Gud vilka snygga skor! Vill också ha ett par rosa satinpumps, men känner att jag inte får köpa fler skor för tillfället... Men det kommer;)Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela