Sexfantasier!

Darlings därute, jag behöver fortfarande desperat er hjälp! Innan helgen är slut tänkte jag ha samlat ihop en bunt som jag skickar iväg till min älskade boss och superstora idol - Katerina Janouch! För er som är nya läsare, så kan jag berätta för er att jag är utvald till Katerinas resarcher inför hennes nya bok som ska handla om kvinnors sexuella fantasier - och det är här ni kommer in i bilden! ;) 

  • Fantasin kan vara allt från en halv a4 till flera sidor lång, det avgör du själv. Språket och grammatiken behöver du inte tänka på, utan det viktiga är att detaljerat. Gärna mycket snuskiga detaljer om allt från hur könsdelarna ser ut till vart ni befinner er!
  • Fantasin kan vara något du tänker på medan du onanerar, något du fantiserar om att göra med din partner, eller något du rent allmänt fantiserar om! (Jag går inte på "jag har inga fantasier" för det har alla, säg den kvinna som inte vill bli påsatt av en polis?! ;))
  • Du får även ta med detaljer som hur du känner inför din fantasi t.ex om det är pinsamt, något du anser vara onormalt, skämmigt eller om det är något du inte pratar om i vanliga fall.
  • Som tack för att du är med och bidrar med din fantasi/fantasier får du ett exemplar av boken och du får även vara med på Tack-sidan med namn!
  • Det är totalt anonymt så det är inget du behöver oroa dig över!

När du skrivit ner din fantasi, får gärna vara flera - du får skriva så många du vill(!!) Så kan du skicka till följande adresser:
Min mail - fragacar0@hotmail.com
Katerinas mail - Kjanouch@telia.com
Anonyma mailen - sexfantasiboken@hotmail.com lösen: orgasm - du loggar in på mailen och skickar din fantasi till någon av adresserna ovan!

Så vad väntar ni på darlings? Låt fantasin och kåtheten flöda, skriv ner dina fantasier och skicka till mig! ;) 

Räck upp en hand den som inte vill ha sex med honom?!


ps. har ni några frågor eller något ni undrar över så lämna en kommentar eller maila mig!

puss puss//en lycklig caro<3