sexualupplysare och bokälskare

Snart blir jag som Pippi!

Publicerad 2009-04-10 14:36:44 i min vardag,

Solen skiner och det är så skönt! Har legat och stekt en stund, lyssnat på en skiva med gamla schlagerhits på väldigt hög volym och börjat läsa på en ny bok - Mrs. Zjivagos hemliga liv! Kan livet bli bättre? Känner redan nu hur fräknarna odlas under huden och bara väntar på att få ploppa upp! Fräknar är bland det finaste som finns, har för mig att jag inte alltid tyckt så, syster påminn mig! Men nu älskar jag dom, som ett litet förskott på att jag snart är en peppis!

Nu hade jag tänkt steka baksidan och samtidigt skriva lite på sexfantasiprojektet! Darlings, behöver fortfarande fler, så hör av er till mig! Nu när det banne mig är påsk är nästan alla lediga, så då får ni ta lite pauser i godisätandet och skriva några! Ska vi säga så?! ;) I eftermiddag tänkte jag även lägga upp min egen favvo-sexfantasi, garanterat multiplaorgasmer varje gång! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-04-10 15:53:51

Låter underbart! Va glad för att du är ledig i påsk, jag måste både jobba och plugga, det suger...Puss

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-04-10 18:59:19

Ja, jag med! jobb o jobb o jobb... Fis-Rumpa!

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-04-11 01:15:44

Ja i morgon med birka paradise med mina arbetskamrater och gemensama vänner och stamgäster, vi är 55 personer :D kommer bli skoj som fan.

När och vart ska du åka? pussar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela